Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry

Jäseneksiliittymislomake

Lämpimästi tervetuloa jäseneksi!

Tällä lomakkeella voit liittyä allergia- ja astmayhdistyksen, atopiayhdistyksen tai harvinaisyhdistyksen jäseneksi. Jäsenyyden hinta on 27 €/vuosi. Rinnakkaisjäsenyys toiseen yhdistykseen maksaa 10 €/vuosi. Lue lisää jäsenyydestä

Lomakkeen täyttämiseen ja muihin jäsenyyteen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä sähköpostitse jasenet@allergia.fi tai puhelimitse 040 721 4988.

Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

Diagnoositieto ei ole pakollinen. Toivomme kuitenkin, että ilmoitat diagnoosin, jotta voimme parhaiten kohdistaa tiedotustamme.

* Liityn

Liitämme sinut osoitteesi perusteella lähimpään paikallisyhdistykseen. Voit myös halutessasi valita jonkun muun alta.

* Yhdistys johon haluan liittyä


* Laskutustapa

Jäsenen tiedot

, tarvitaan mobiilijäsenkortin lataamista varten

Jäsenmaksu kattaa koko samassa taloudessa asuvan perheen kaikki jäsenet ja takaa edut koko perheelle! Pyydämme seuraavia tietoja voidaksemme palvella parhaiten juuri sinun talouttasi.

Aikuisten tiedot

Lasten tiedot

Haluatko lahjoittaa jäsenyyden? Maksajan yhteystiedot tähän:

Digitaalisesti käsiteltävät henkilötiedot on suojattu ja tallennettu Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry:n jäsenrekisterijärjestelmään, johon on rajattu pääsy vain sellaisilla henkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseksi. Kyseisillä henkilöillä on käytössään henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat.

Rekisteröidyn henkilötietoja luovutetaan ainoastaan jäsenen omalle yhdistykselle jäsenyyteen liittyvien toimenpiteiden tai palveluiden toteuttamiseksi. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Toivomme jäsentemme pitävän yhteystietonsa ajan tasalla. Näin pystymme välittämään paremmin tietoa tapahtumista ja toiminnastamme. Ilmoita muuttuneet tietosi jasenet@allergia.fi.